Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

UProot GBV – Iskorjenjivanje rodno uvjetovanog nasilja

UProot GBV – Iskorjenjivanje rodno uvjetovanog nasilja

Fondacija CURE iz BiH, CESI, Alternativni centar za devojke iz Srbije i NVO Prima iz Crne Gore i uz podršku Fonda za Zapadni Balkan, provode projekt Iskorjenjivanje rodno uvjetovanog nasilja (UProot Gender Based Violence).

Projekt ima za cilj povećanje kapaciteta i razmjenu iskustava na regionalnoj razini kako bi se doprinijelo suzbijanju  rodno uvjetovanog nasilja. Ideja je raditi na širenju i prenošenju znanja uz iniciranje susreta različitih feminističkih organizacija iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije što će osigurati da se čuju glasovi žena  i uključe u rješavanje ovog problema. Zajednički rad na priručniku o rodno uvjetovanom nasilju koji će biti korišten u svim zemljama i provođene kampanje doprinijet će povećanju znanja aktivista/kinja koji/e se bave temama rodno uvjetovanog nasilja i mladih.

Related Posts