Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Imam pravo – priručnik o pravima trudnica, rodilja i roditelja

Imam pravo – priručnik o pravima trudnica, rodilja i roditelja

Sudjelovale smo u izradi informativnog priručnika “Imam pravo – priručnik o pravima trudnica, rodilja i roditelja” čiji je cilj da pomogne trudnicama i roditeljima pronaći odgovore na najčešća pitanja koja se vezano uz rodiljne i roditeljske potpore i radna prava roditelja javljaju u praksi. U kreiranju sadržaja ovog priručnika sudjelovale su udruge SOS Rijeka i CESI.

Priručnik je izrađen u sklopu projekta „SNAŽNE – aktivna podrška jednoroditeljskim obiteljima“, koji financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Nositelj projekta je udruga SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava. Partneri na projektu su udruga CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje i Udruga Za zdravo i sretno djetinjstvo. Više o projektu pronađite OVDJE.

Priručnik možete preuzeti na ovom linku:

Related Posts