Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Europska Unija i rodna ravnopravnost

Europska Unija i rodna ravnopravnost

Ovaj letak nastao je kao dio projekta koji sufinancira Grad Zagreb u svrhu promicanja vrijednosti Europske unije i informiranja građana i građanki o pravnim temeljima i institucijama EU. Sadržaj ovog letka isključiva je odgovornost CESI te ne izražava stavove i mišljenja Grada Zagreba.

Libela.org je portal o rodu spolu i demokraciji. Portal je posvećen praćenju realiteta i kritičkom propitivanju demokratskih i socijalnih praksi iz rodne perspektive s naglaskom na povećanje vidljivosti društvenog, političkog i kulturnog angažmana marginaliziranih društvenih skupina koje nemaju pristup dominantnim medijima. Libela.org otvara nove teme i prakse zagovarajući ljudska prava s naglaskom na zanemarenim socijalnim pravima, dekonstruira rodne stereotipe i seksizam te promiče građanski aktivizam i društvenu promjenu.

Vijesti vezane uz Europsku uniju i rodnu ravnopravnost možete pratiti na ovom linku.

Related Posts