Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Vodič za donositelje i donositeljice odluka: Glas poduzetnica iz ruralnih područja

Vodič za donositelje i donositeljice odluka: Glas poduzetnica iz ruralnih područja

Ovaj Vodič napravljen je s jednostavnim ciljem da potakne kreatore politika i donositelje odluka kako bi pomogli poduzetnicama u ruralnim područjima, koristeći postignute rezultate projekta FREE i dajući ideje za poticanje poduzetništva žena. Ciljana grupa FREE projekta su žene koje žive u ruralnim područjima, koje su bile u procesu pokretanja posla ili koje su osnovale malu tvrtku u svojoj zajednici i pokušavale su razviti svoje znanje i vještine, izgraditi veće mreže i dobiti pristup podršci i financiranju za poslovanje.

Ovaj vodič pripremljen je za donositelje odluka na nacionalnoj i lokalnoj razini kako bi promicali važnost pružanja podrške poduzećima u vlasništvu žena u ruralnim područjima. Nužno je osigurati da više žena u ruralnim područjima diljem Europe može osnovati vlastite tvrtke i živjeti svoj san o poduzetništvu, stvarajući uspješne tvrtke kao i predivne proizvode i usluge. U ovom vodiču naći ćete preporuke koje su dobivene putem evaluacijskih obrazaca i fokus grupa, u svim partnerskim zemljama.

Related Posts