Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

True 2 You – časopis za mlade o elektoničkom nasilju

True 2 You – časopis za mlade o elektoničkom nasilju

True 2 You časopis za mlade je jedinstven i predstavlja inovativan način učenja, zajedničkog rasta, uspostavljanja odnosa i komunikacije s drugima.
Tema ovog izdanja je prevencija elektroničkog nasilja u vezama mladih, a osmišljen je u okviru projekta “Mogu reći neću! Osnaživanje mladih, posebno djevojaka, za suprotstavljanje elektroničkom seksualnom i rodno uvjetovanom nasilju u intimnim partnerskim vezama”.

Ovaj časopis otvara mogućnost za prepoznavanje specifičnosti online i offline nasilja, uči nas kako komunicirati s poštovanjem i ohrabruje da se usprotivimo vršnjačkom pritisku i normalizaciji nasilnog ponašanja.
True 2 You osnažuje djevojke i mladiće da se odupiru idealima i normama koje nam društvo nameće kao jedine ispravne i na taj način nastoji kontrolirati naše odluke i živote. Osnažuje mlade da budu solidarni, da prepoznaju i poštuju svoje i tuđe granice, da se jasno odrede i kažu NE nasilju i zlostavljanju. Potiče ih da uspostave nove standarde i kažu DA ravnopravnim odnosima, poštivanju različitosti, očuvanju vlastitog integriteta i samopoštovanja.

Pogledaj časopis True2You.

Related Posts