Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Tražimo osobe za intervju

Tražimo osobe za intervju

CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (www.cesi.hr) u okviru EU projekta “Parents@Work”: Mijenjajmo stav!, koji provode (zajedno s partnerima iz Austrije i  Pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova u RH kao podržavajućom institucijom) žele saznati kojim su poteškoćama roditelji izloženi na radnom mjestu zbog svojih privatnih obveza skrbi.
Poteškoće mogu biti različite, npr. pogoršanje radnog okruženja, premještaj na lošiju poziciju ili gubitak posla. Često postoje predrasude kao što su “majke ili očevi su manje produktivni i fleksibilni”, a prilikom organizacije rada (npr. zakazivanje sastanaka kasno popodne ili navečer) ne uzimaju se u obzir skrbničke i druge privatne obveze radnika/ca.

 Tražimo osobe koje su imale negativna iskustva na radnom mjestu zbog toga što su ili će postati roditelji, a koje su voljne izdvojiti svoje vrijeme u svrhu provođenja intervjua (cca 40 minuta) te na taj način pridonijeti daljnjem podizanju svijesti o ovoj važnoj temi.

 Svi podaci se prikupljaju i koriste isključivo anonimno i u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka.

 Zaposlenice CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje provode i evaluiraju intervjue, a rezultati istraživanja koriste se u svrhu analize stanja u Hrvatskoj i Austriji.

 Ako želite razgovarati o ovoj temi te podijeliti svoja iskustva možete se obratiti direktno CESI:

CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje

Nova cesta 4

10 000 Zagreb

Tel: +385 (0)1 24 22 800

E-mail: anamarija.tkalcec@cesi.hr

Zahvaljujemo na Vašoj suradnji i doprinosu projektu!

Related Posts