Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Rodnom jednakošću protiv nasilja u intimnim partnerskim vezama

Programski paket “Rodnom jednakošću protiv nasilja u intimnim partnerskim vezama” namijenjen je prvenstveno nastavnicima i nastavnicama koji rade s učenicima/ama u dobi od 14 – 18 godina bez obzira na to imaju li iskustvo u temama vezanim uz rodnu jednakost i nasilje u intimnim parterskim vezama. Priručnik također mogu koristiti stručnjaci/stručnjakinje,  članovi/članice organizacija civilnog društva koji rade s adolescentskom populacijom na području rodnih stereotipa i nasilja u intimnim partnerskim vezama.

Programski paket, dostupan na CD-u, sastoji se od četiri knjižice.

KnjižicIdonosi kontekst u kojem je razvijen program, sugestije kako promicati program i materijale te prijedloge kako zagovarati uvođenje ovog programa u program srednjih škola.

Knjižica II ili Vodič za provođenje seminara sadrži sve potrebne upute za pripremu, provedbu i evaluaciju učinkovitog treninga za nastavnike/ce.

Knjižica III pruža korisne informacije i savjete kako organizirati radionice te kako dokumentirati i evaluirati radionice u razredu. Glavni dio ove knjižice čine detaljno opisane aktivnosti, koje su prilagođene primjeni u razredu.

Knjižica IV namijenjena je učenicima i učenicama i usko vezana uz knjižicu III jer sadrži radne listove i sažetke koji se mogu koristiti za vrijeme i nakon radionica

CD sa programskim paketom dostupan je u CESI

Related Posts