Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Rodna perspektiva u politici i praksi

Rodna perspektiva u politici i praksi

Priručnikom su obuhvaćene teme koje su ključne za bavljenje pitanjima ravnopravnosti, objašnjenja pojmova koji su se počeli koristiti nedavno i nisu još zaživjeli u praksi, prikaz položaja žena u društvu, institucionalnog i zakonodavnog okvira, metode analiza stanja te neke metode rodno osviještene politike kao što je analiza proračuna iz rodne perspektive. Priručnik je namijenjen institucijama, nevladinim organizacijama, tijelima državne uprave i svima ostalima koji se bave pitanjima rodne ravnopravnosti.

Uredila: Gordana Obradović – Dragišić 
Autorice: Sanja Cesar, Anamarija Gospočić, Gordana Ćorić, Katarina Ivanković Knežević, Gordana Obradović – Dragišić, Inga Tomić – Koludrović.

Priručnik “Rodna perspektiva u politici i praksi” se može downloadati ili nabaviti u CESI u tiskanom formatu po cijeni od 80 kuna.

Related Posts