Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Roditeljstvo nije igra

Roditeljstvo nije igra

TV spot “Roditeljstvo nije igra” dio je projekta NEK SE MLADE PITAkojim se želi upozoriti na važnost i potrebu rješavanja pitanja seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava mladih ali uz aktivno sudjelovanje samih mladih.

TV spot RODITELJSTVO NIJE IGRA upozorava na problem maloljetničkih trudnoća ali iz pozicije šesnaestogodišnjeg mladića koji postaje otac. Tema maloljetničkih trudnoća uvijek se stereotipno vezuje uz djevojke implicirajući da je to ženski problem dok odgovornost i uloga dečki ostaje nevidljiva. Upravo iz tog razloga je ova tema sagledana iz sasvim druge, odnosno muške pozicije s ciljem da se istakne zajednička odgovornost mladića i djevojaka. Gl. poruka spota je da roditeljstvo nije igra i da mladi imaju pravo na seksualnu edukaciju, savjetovališta i klinike. Spot je producirao HULAHOP a redateljica je Dijana Bolanča Paulić. Spot se može pogledati na kanalu Ravnopravnost.

Related Posts