Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Radionice za žene koje traže posao i/ili žele pokrenuti vlastiti posao

Radionice za žene koje traže posao i/ili žele pokrenuti vlastiti posao

ŽENE BIRAJU NOVU ŠANSU!

CESI Vas poziva na radionice koje se provode u okviru projekta

Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja “Žene biraju novu šansu”  

Termin prve radionice je u četvrtak 3.10. 2019.

Vrijeme trajanja radionice je 11’00 do 15’00 sati.

Radionica će se održati u našem prostoru, CESI, Nova cesta 4, polukat.

Teme koje obrađujemo na radionicama su:

  • jačanje samopouzdanja,
  • motivacija,
  • komunikacijske vještine i stilovi komunikacije,
  • pregovaranje,
  • prezentacija,
  • spremnost za  pokretanje posla,
  • pisanje životopisa i poslovnog plana u svrhu pronalaska ili kreiranja željenog posla.

Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti probleme s kojima se susrećete kao i  prilike i izazove na koje nailazite.

Kako bi sudionice tijekom edukacija imale podršku organiziramo mentorstvo i savjetovanje za sve žene koje trebaju i žele podršku a kroz mentoring program pratimo i podržavamo napredovanje u procesu traženja posla ili samozapošljavanja.

Radionice su potpuno besplatne i  provode se uz dugogodišnju podršku HZZ-područne službe Zagreb.

“Organizacija radionica je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda”

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da popunite prijavnicu u prilogu poziva i pošaljete  voditeljici Anamariji na e-mail: anamarija.tkalcec@cesi.hr

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite telefonom 01/ 24 22 800.

Ukratko o projektu:

Kako bi smanjile diskriminaciju u svijetu rada i podržale dugotrajno nezaposlene žene u Gradu Zagrebu i Krapinsko – zagorskoj županiji CESI , LAG Zagorje Sutla i Pučko otvoreno učilište Krapina provode dvogodišnji program edukacija i podrške za dugotrajno nezaposlene žene  i žene koje su na bilo koji način izložene spolnoj diskriminaciji u svijetu rada i procesima zapošljavanja.

Opći cilj projekta je pridonijeti poboljšanju položaja žena u svijetu rada, u Gradu Zagrebu i Krapinsko zagorskoj županiji.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda”. Projekt će se provoditi u razdoblju od 26.03.2019. do 26.03.2021.  Ukupna vrijednost projekta iznosi 912.485,42 kune.

Related Posts