Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Radionice za žene koje traže posao i/ili žele pokrenuti vlastiti posao!

Radionice za žene koje traže posao i/ili žele pokrenuti vlastiti posao!

CESI Vas poziva na ciklus edukacija/radionica koje se provode u okviru projekta Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja „Žene biraju novu šansu“.

Termin prve radionice je 17.06.2020. Vrijeme trajanja radionice je od 11’00 do 15’00 sati. Radionica će se održati u našem prostoru, CESI, Nova cesta 4, polukat ili putem online alata (ovisno o preferenciji sudionica).

Teme koje obrađujemo na radionicama su: jačanje samopouzdanja, motivacija, komunikacijske vještine i stilovi komunikacije, pregovaranje, spremnost za pokretanje posla, izrada životopisa i/ili poslovnog plana u svrhu pronalaska/kreiranja željenog posla.

Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti probleme s kojima se susrećete kao i  prilike i izazove na koje nailazite.

Kako bi sudionice tijekom edukacija imale podršku organiziramo mentorstvo i savjetovanje za sve žene koje trebaju i žele podršku a kroz mentoring program pratimo i podržavamo napredovanje u procesu traženja posla ili samozapošljavanja.

Radionice su potpuno besplatne i  provode se uz dugogodišnju podršku HZZ-područne službe Zagreb.

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas pošaljete e-mail voditeljici Anamariji anamarija.tkalcec@cesi.hr 

Ukratko o projektu:

Kako bi smanjile diskriminaciju u svijetu rada i podržale dugotrajno nezaposlene žene u Gradu Zagrebu i Krapinsko – zagorskoj županiji CESI , LAG Zagorje Sutla i Pučko otvoreno učilište Krapina provode dvogodišnji program edukacija i podrške za dugotrajno nezaposlene žene  i žene koje su na bilo koji način izložene spolnoj diskriminaciji u svijetu rada i procesima zapošljavanja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda“. Projekt će se provoditi u razdoblju od 26.03.2019. do 26.03.2021.  Ukupna vrijednost projekta iznosi 912.485,42 kune.

Radionice će se provesti u skladu s Preporukom za rad i provedbu edukacija tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19), Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuka_za_rad_skola_stranih_jezika_i_dr-1.pdf

Related Posts