Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Preporuke radionice “Žene i ICT – zašto se odlučiti za karijeru u ICT sektoru?”

Preporuke radionice “Žene i ICT – zašto se odlučiti za karijeru u ICT sektoru?”

CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje i Girl Geek Dinners Hrvatska organizirali su 27. ožujka 2012. godine radionicu pod nazivom “Žene i ICT – zašto se odlučiti za karijeru u ICT sektoru?”. Radionica je organizirana u okviru Europskog tjedna ICT zanimanja i digitalnih kompetencija – eSkills Week 2012.

Cilj radionice bio je upravo razmotriti ideje i prijedloge kojima bi se potaknulo mlade žene da se odluče na razvoj karijere u ICT sektoru te kako razbiti društveni stereotip o IT zaposlenjima kao tradicionalno muškim zanimanjima.

Promovirati ICT zanimanja među djecom i mladima uz uvažavanje rodne perspektive te suzbijati stereotipe o tehničkim zanimanjima kao muškim zanimanjima samo su neke od preporuka nastalih kao rezultat radionice.

Related Posts