Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Nije u redu u uredu

Nije u redu u uredu

[NIJE U REDU U UREDU] Iako ste izjave poput “Prirodno je da su im plaće manje” ili “Nek se posvete obitelji umjesto karijeri” puno puta čuli uživo, vjerojatno ste ih u protekla dva tjedna prvi put vidjeli na billboardima. Riječ je o našoj novoj kampanji za poboljšanje prava žena na radnom mjestu napravljenoj u suradnji s kreativnom agencijom Señor, medijskim partnerom Outdoor Akzent i web agencijom Human. Načina za podržati našu inicijativu je puno, a sve ih možete saznati na nijeuredu.com. Pridružite se i budite dio promjene! #nijeuredu 

Kampanja Nije u redu u uredu aktivnost je projekta Radnica – Rodna jednakost u svijetu rada koji provodimo u partnerstvu s Pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova, kreativnom agencijom Señor i organizacijom IWRA – Icelandic Women’s Rights Association. Projekt Radnica je financijski podržan sredstvima Fonda za aktivno građanstvo uz financijsku podršku Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Related Posts