Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Katalog izložbe fotografija “Zoomirajmo ravnopravnost”

Katalog izložbe fotografija “Zoomirajmo ravnopravnost”

Izložba fotografija “Zoomirajmo ravnopravnost” dio je CESI projekta “Muškarci i rodna
ravnopravnost u Hrvatskoj”.

Cilj nam je senzibilizirati donositelje odluka i kreatore programa o potrebi uključivanja muškaraca u postizanje rodne ravnopravnosti. U prilog potrebi i važnosti uključivanja muškaraca, govore podaci istraživanja o muškarcima i rodnoj ravnopravnosti koje je kao dio međunarodnog istraživanja proveo CESI, gdje većina muškaraca podržava rodnu ravnopravnost na razini stavova ali vidno zaostaju kad je riječ o ponašanju i praksama.

Izložba nastoji istražiti i dokumentirati doprinos i ulogu muškaraca u procesu postizanja rodne ravnopravnosti. Zanimalo nas je živimo li u društvu u kojem muškarci postaju skloniji podržati rodnu ravnopravnost te na koji način je to vidljivo? Devetnaest fotografija, odabranih od strane stručnog žirija za izložbu, pokušavaju dati odgovor na to pitanje.

Related Posts