Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Brošura “Dvije djevojčice”

Brošura “Dvije djevojčice”

Brošura je nastala u okviru kampanje “Dvije djevojčice” koja se provodi u 13 europskih zemalja s ciljem osvještavanja rizika kojem su izložene djevojke koje su privlačnim ponudama o zaposlenju ili iz nekih romantičnih razloga odlučile putovati u druge zemlje. Osim osnovnih informacija, brošura  uključuje i edukacijski modul  o trgovanju ljudima, s posebnim naglaskom na trgovanje ženama i djevojkama u svrhu seksualnog iskorištavanja.

Osnova kampanje je kratki film koji prati priču o dvije mlade žene koje su okrutno prevarile osobe koje su poznavale i kojima su vjerovale. Film predstavlja snažan i pristupačan alat za prevenciju trgovanja ženama i djevojkama i za povećanje svijesti javnosti o ovom vrlo složenom i teškom problemu.

Edukacijski materijali osmišljeni su kako bi omogućili provođenje radionice kojima se mlade informira o problemu trgovanja ljudima, te se im se ukazuje na mogućnost prevencije i načine zaštite koji im stoje na raspolaganju.

Related Posts