Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje i personaliziranje vašeg iskustva. Naša web stranica također može sadržavati kolačiće trećih strana poput Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. 

Tel: +385 1 24 22 800 | cesi@cesi.hr

Blog Post

Alatnica-Kutija s alatima za zapošljavanje

Alatnica-Kutija s alatima za zapošljavanje

Brošura Alatnica-Kutija s alatima za zapošljavanje namijenjena je svima onima koji žele poboljšati svoje vještine i mogućnosti u traženju posla, a prvenstveno je namijenjena ženama koje još uvijek čine većinu nezaposlenih te su suočene s brojnim problemima u svijetu rada.

Ovo drugo izdanje dopunjeno je i tiskano u okviru projekta “Osnaživanje nezaposlenih žena za aktivno sudjelovanje na tržištu rada –  Žene biraju novu šansu!” koji se provodi u okviru programa EU-a IPA OP HRD 2007-2009 pod nazivom Žene na tržištu rada u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područna služba Zagreb, Institutom za razvoj tržišta rada i Moj posao.net.

Brošura je nastala je 2008. godine kao dio projekta Stvaranje novih mogućnosti na tržištu rada koji je proveden u partnerstvu s udrugom DOMINE iz Splita i u sklopu programa EU-a PHARE 2005 – Aktivne mjere zapošljavanja.

Related Posts